NSHS

 

Welkom bij de Nederlandse Shire Horse Society

 

De NSHS is in 1993 opgericht door een groep liefhebbers van het Shireras. De NSHS is geen stamboek,

maar een liefhebbersvereniging die het ras promoot in Nederland. De NSHS helpt haar leden bij de nodige registraties en is contactpersoon met de Engelse Shire Horse Society in Engeland.

Tevens is de NSHS met enkele leden en hun Shires aanwezig op diverse evenementen

door het hele land om te laten zien hoe veelzijdig de Shire kan zijn.

 

 

Shire Show 2021

Het programma van onze Shire Show op 11 september! Zo heeft u vast een beeld hoe de dag eruit gaat zien!

Let op: De begin en eindtijden zijn bij benadering. Dit programma is onder voorbehoud. Er kunnen zich tot op het laatste moment nog wijzigingen voordoen. Het definitieve programma zal worden verstrekt aan de deelnemers bij het ophalen van het startnummer.

Attentie!!!

Richtlijnen RIVM: aangezien de Shire Show kan worden aangemerkt als “evenement” gelden daarvoor de richtlijnen van het RIVM.

De Shire Show vindt dit jaar bewust buiten plaats i.v.m. Covid-19. Bij de ingang van het terrein zal u worden gevraagd om een geldend vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve coronatest te laten zien (eventueel middels een QR code die ter plekke zal worden gescand). Bij een negatieve test of volledige vaccinatie ontvangt u vervolgens een polsbandje zodat duidelijk is dat u reeds gecontroleerd bent. (Het kan zijn dat u mensen op het terrein rond ziet lopen zonder polsbandje, dit zijn dan hoogstwaarschijnlijk manegeklanten of personeel.)

Voor meer informatie m.b.t. testen voor toegang, verwijzen wij u door naar de site van het RIVM https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

 

 

10 september 2022

Nationale Shire Show NL

De Nieuwe Heuvel, Lunteren

 

meer...